lauantai 23. marraskuuta 2013

Something Violet

Viime päivät ovat olleet ahdistavan kiireellisiä!! Tuntuu ettei ole kerennyt yhtään vain pysähtymään hetkeksi aloilleen, jotta olisi saanut nukuttua univelat pois... Synttäri viikonloppu meni sukulaisia kahviteltaessa. Tänne saapui veljeni, mummini ja vaarini, sekä mieheni äiti kävi täälä kahveella piipahtamassa!!
Lahjaksi sain veljeltäni kauniin lasisen kipon ja muilta sainkin rahaa jotta voin ostaa jotain hyödyllistä...Eräs eteisen pöytä onkin huudossa tuohon eteiseen, toivottavasti saan sen huudettua itselleni, ettei kukaan ehdi sitä viemään naamani edestä pois!!:)
Seuraava viikko olikin työn täytteinen ja loppu viikon perjantai menikin kahvittaessani äitini sakkia, jotka eivät päässeet muiden kanssa samaan aikaan siskoni sairastuttua vesirokkoon!! Heiltä sain tälläisen ihanuuden lahjaksi:
Tämä lyhty on aika näyttävän kokoinen, hieman jalkapalloa pienempi!!^^
Tämän kauniin lyhdyn sisään oli kätkettynä myös Emp:n lahjakortti!! Jospa vaikka tänä vuonna saan itselleni sen uuden talvitakin kun se piti saada minulle jo kaksi vuotta sitten joululahjaksi, mutta kun firma, josta takin tilasin, menikin konkkaan!!=D Enkä sen koomin ole raaskinut uutta takkia tilata, mutta nyt on hyvä syy kun kerta sai lahjakortinkin jo avittamaan ostosta!!^^

Lauantai menikin rakkaan kummityttömme 2-vuotis syntymäpäiviä juhlistaessa!!<3 Jessus että sitä voi ihminen olla poikki kun seuraa pari tuntia vaahtosammuttimen kokoisten muksujen kirmaamista ja leluista kinaamista!!=D Ja korvatkin saivat hengähtää kun pääsimme takaisin kotiin!!=D
Ennen synttäreille menoa tapasimme iskäni ja hänen vaimonsa kaupoilla! Mieheni oli järkännyt minulle synttärilahja yllätykseksi vähän shoppailtavaa!! Iskäni, hänen vaimonsa ja mieheni maksoivat minulle kimppalahjaksi uuden kameran!! Voi että kun olin iloinen asiasta!!^^ Hetken pohdittua ja kierreltyä päädyn tälläiseen Sonyn järjestelmäkameraan!!:

Monet tuntuvat suosivan Canoneita, mutta itse halusin kokeilla jotain toista merkkiä, ja kun en itse ole niin merkki uskollinen niin päätin tälle antaa mahdollisuuden!! Hintakaan ei suhteessa ollut niin paha kun mitä vastaavat olisivat olleet muilla merkeillä ja tähän asti olen ainakin ollut todella tyytyväinen ostokseen jahka vihdoinkin olen päässyt sisään tämän yksilön sielunelämään!!xD Meinaan kaksi viikkoa pelkästään tuskailin sitä kun en ymmärtänyt koko perhanan laitteesta mitään ja tuntui, että kuvat olivat sumeita yms. kunnes hoksasin fiksuna yksilönä, että perhana, tästähän saa suomenkielisen valikon päälle, kun tajuaa vaan laittaa!!xD Johan helpotti kummasti ja on alkanut kuvaaminenkin sujumaan!!xD Mitään ammatti kuvaaja minusta ei todellakaan ole tulossa, joten siksi en mitään hirveen kallista kameraa halunnutkaan. Tähän jos joskus raaskii ostaa pari uutta objektiivia ja kaukolaukaisimen niin se piisaa hyvin!!:) Oon vaan niin pitkään kironnut tuota perus pokkarilla kuvailemista, kun miljoonasta kuvasta ehkä yksi on heilahtamaton!! Ylivalottuneisuudesta puhumattakaan!!-_-
Kamerakauppojen jälkeen menimme vielä isäni luo syömään siksi aikaa kunnes kummityttömme syntymäpäivät alkaisivat!!:) Oli oikein mukavaa!!^^

No sitten sunnuntai menikin isänpäivä ajelulla molempien vaarieni luona, sekä kävimme myös viemässä mieheni isän haudalle kynttilän!! Väsyneenä kaikesta tohinasta alkoikin taas melkoisen tiivis työviikko, josta viikonlopunkin jouduin olemaan töissä!! Oli mulla muutama vapaa siinä viikolla mutta nekin kappas vaan meni jossain muussa kun nukkuessa!! Kävin ystäväni luona noin 60km päässä pitkästä aikaa... Samalla kun kerta lähistöllä olin, oli pakko käydä piipahtamassa Ideaparkissa!!;) Eipä sieltäkään päässyt tyhjin käsin pois... Yritin kyllä ihan tosissani kulkea RockJetin ohi silmät sidottuina, mutta jostain syystä erehdyin vilkaisemaan liikettä ja se oli virhe se... about 10min myöhemmin kävelin kaupasta pihalle tämä yksilö mukanani:
Jotenkin en vain voinut jättää tätä siihen liikkeeseen, koska toi väri ja printti ja kaikki.... Awww  O_O <3<3<3
NewYorkerista mukaan lähti myös tälläinen ihana keinonahkainen hamonen:
Tuo toppi on parin euron kirppari löytö!! Ajattelin tuunata tuon hamosen samalla tekniikalla kuin mitä oli yhdessä Vivianin ostamassa hamosessa käytetty!!:)

Tämä viikko onkin yllätys yllätys vaihteeksi mennyt työn merkeissä ja vaikka minulle pitäisi olla viikonloppu vapaata, niin en siltikään pahemmin ehdi huilia!! Nimittäin tänään odottaa siivous operaatio ja leivonta operaatio, kun mieheni siskopuoli ja hänen miehensä tulevat käymään huomenna meillä ensimmäistä kertaa, plus että huomenna on vielä melkoinen työ savotta, kun saimme vihdoinkin kauan odottamamme lämmityspannun tänne kotiin... edellinen kun meillä alkoi vuotamaan, joten sitä ei voinut viime talvena käyttää (ja sen kyllä huomasi sähkölaskuissa) niin oli tänä vuonna haettava lainaa lisää ja tilattava uusi!! Pitkän odottelun jälkeen tuo möhkäle viimeinkin saapui pihaan ja huomenna olisi tarkoitus se talkoovoimin kantaa tuonne kellariin!! Ei mikään pikkujuttu, kun tämä möhkäle sattuu painamaan sellaiset kevyet 300-400kiloa!!!;) Että näin... Tälläisiä kuulumisia tänne tällä erää!!!
Tälläiset popottimet tuli facen kirppisringistäkin bongattua joskus taannoin!!;) Ihanat kävellä ja ihanan väriset sisustat;)
Tuo pitsikuvio ja piparireuna!! Ne suorastaan kirkuivat minua ostamaan ne!!;)
Melkoisia myräköitä on ollut viime aikoina ja luntakin hieman on tuprutellut!! Harmitti kovasti olla töissä ja katsella sieltä ikkunasta käsin lumihiutaleiden leijailuja... kotio päästyäni on aina niin pimeetä ettei kuvaamisesta mitään olisi tullut!!:( möh...
Niin ja sain muuten sen unisiepparinkin valmiiksi!!:)
Ei siitä nyt ihan niin siisti tullut kun mitä kuvittelin, mutta ainakin se on itse tekemä ja hartaudella tuherrettu!!=D Ja uskokaa tai älkää niin violetti näyttelee tässäkin melko suurta pääosaa!!;)
Kukaan ei varmaan ole koskaan huomannut että elän ja hengitän violettia väriä!!;) Olen kohta kokonaan violetti tyyppi!! Kuin smurffit, paitsi olisin violetti smurffi!!=D

Oikein mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!!^^<3

20 kommenttia:

  1. Unisiepparista tuli kovin nätti <3 Mulla on kans yksi pieni ollut vuosikaudet siellä sun täällä roikkumassa, mutta itsetehtyä varmasti osaa arvostaa enemmän : )

    Ja onnittelut uudesta kamerasta, olet sinä sitä kauan haikaillutkin :D Mua ei myöskään kiinnosta siihen kameraan kirjailtu merkki ollenkaan, vaan valitsin sen rungon, joka tuntuu parhaimmalta kädessä ja vastaa ominaisuuksiltaan tarpeitani (mm. todella nopea tarkennus, ihan koiria ajatellen kun niitä varmaan eniten kuvaan :D) En edes suostu lähtemään siihen idioottimaiseen Nikon vs. Canon -valtataistoon, mitä jotkut yrittävät vähän väliä aloittaa. Haaveissani olevat objektiivitkin ovat ns. halpismerkkiä, eli suunnilleen samaa tavaraa kuin vastaavat Canonit, mutta vähemmän rytmihäiriöitä aiheuttavalla hintalapulla : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana!!<3

      Juu kattelinkin tossa jossai vaiheessa objektiivien hintoja niin auts, teki kyl kipeetä!! Käykö noihin runkoihin muidenkin merkkien objektiivit vai pitääkö niide olla samaa merkkiä? mistä sen tietää et käykö? ( tietämätön -_-" )

      Poista
    2. Esim. mun kameraan löytyy paljonkin muiden merkkien valmistamia objektiiveja, mutta mä en tiedä mitä mallia sun kamera on (villi veikkaus, että a3000?) Kannattaa varmaan lähteä ihan siitä, että pohtii millaiselle objektiiville on tarvetta (niitäkin kun on niin montaa erilaista tyyppiä) ja reippahasti käy sitten kysymässä kamerakauppiaalta, että mitä hän suosittelee, ettei vahingossakaan tule ostettua epäyhteensopivaa objektiivia :D Toki objektiivien myynti-infoissa lukee yleensä, että mihin kameraan niiden kiinnitys sopii.
      Käytettyjäkin kannattaa sitten katsella, objektiivit pysyy yleensä hyvässä toimintakunnossa vaikka niitä olisikin jo hetki käytetty : )

      Poista
    3. aaa...oukei!!:) Kiitos paljon tästä infosta, selkeyttää huomattavasti asiaa!!:) Ja hyvin veikattu (tiedetty?), on meinaan juurikin a3000!!=D

      Poista
  2. Voi mitä kaikkia ihanuuksia ja sinä oot hurjan kaunis. ♥ Ja aivan mahtava tuo sieppari! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon lämpimästä kommentista ihana!!<3^^

      Poista
  3. Violetti on kaunis väri ja itse olen myös haalinut mahdollisimman paljon violetin ja lilan värisiä sisustusjuttuja! :D plus tietty turkoosia...
    Ja tuosta unisiepparistahan tuli tosi kiva ◠‿◠

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinullekkin!!^^
      Violetti on kyllä vuosia ollut jo lempivärini, eikä kyllästymistä ole edes näköpiirissä, tuskin koskaan tulee olemaankaan!!^^ Mustan kanssa kun se luo niin ihania tunnelma juttuja!!^^<3

      Poista
  4. Jeijj, postaus sulta! ♥

    Olen kateellinen tuosta järkkäristä, kun menin silloin vähän aikaa sitten tuhoamaan mun kameran. :D Mun on ollu pakko tyytyä pelkkään kännykkäkameraan viime aikoina, nyyh. Näköjään se todella tuottaa tyylikästä jälkeä tuo järkkäri, että eipä niitä turhaan "mainosteta" blogeissa ja muualla! Ehkä voisi kirjoittaa joulupukille.. *<;) Hih, vasta äskettäin ajattelin, josko luopuisi kokonaan joulun kaupallisesta puolesta.

    Upeita vaatteita olet hankkinut. Nuo kengät varsinkin ja ja tuo kirppikseltä löytämäsi romanttinen toppi. *Kuolaa* Näytät ihanalta! Olet kaunis kuin unelma. ♥

    Voi, kunpa joku näpertelisi minullekin noin hienon unensiepparin! :) Mä oon niin kömpelö, etten jaksa edes yrittää taiteilla näillä rähmäkäpälilläni mitään.. Paitsi meikkausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeijj!!^^<3

      Se on kyllä aivan totta että nykyään keskitytään jouluisin liikaa siihen materia puoleen!! Itsekkin monesti tykkään ostaa lahjaksi sukulaisille mieluummin jotain lahjakorttia yms, jotta saa ihmiset itse sitten ostaa mitä todella tarvitsevat!! Tietysti on sitten mukavaa ostaa jollekkin jotain jos oikeasti tietää mitä toinen haluaa!!:)
      Ei muuta kun vihjaiset vanhemmillesi kamerahaaveestasi, jos heiltä vaikka saisi osittais avitusta ostokseen!!:)

      Voi kiitos, tässä ihan punastuu moisista kohteliaisuuksista!!:´) Olet herttainen!!<3

      En itsekkään mikään hyv'ä ole näpertämään, tuonkin purin moneen kertaan ja siltikään en täysin ole tyytyväinen lopputulokseen!!:( Ja netistä ohjeet katsoin tuon tekemiseen!!:) Eipä sitä voi koskaan osaakkaan jos ei yritäkkään!!:)

      Poista
  5. Miten hyväntuulinen ja touhukas postaus, ei voi olla hymyilemättä puolestas :) *halaa onnellisena* Ja rupes naurattamaan tuo violetti smurffi =)

    Ihailen tosi paljon tuota, kuinka viiletät eri ohjelmasta toiseen =) Tuntuuko susta, että oot kuin kotonasi sillon, kun on touhua ja tekemistä? Jos itselläni ois joskus yhtä paljon ohjelmaa, niin varmaan pyörtysin uupumuksesta jo ennen puolta väliä, heh. Kaikkee hyvää sinne, ystävä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että sai hymyilyttämään!! :)

      Hmm.. riippuu vähän... jos on liikaa, kuten viime aikoina, niin rupee pää sekoon kun ei ehdi levätä.. mutta muuten tykkään kyllä, ettei käy aika pitkäksi!! En tykkää olla kuitenkaan liian kauaa aloillani ja kaipaan arkeen vaihtelevuutta!!:)
      Vähä riippuu paljon asenteesta!!:) Kun pitää mielen positiivisena niin se on ihan piristävää että on monenlaista toimintaa!!:)

      Poista
  6. Kaunis sie! Ja ihania violetteja juttuja. :3 Tuo teidän eteinen(?) on kans niin nätti! Vaikka kyseinen väri ei ihan miun lemppari ole. :D Mut tuli kyllä mahottoman hyvälle tuulelle tästä postauksesta. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta ja niin mieltä lämmittävästä kommentista!!^^♥
      Ja mukava kuulla että sai hyvälle tuulelle!!^_^
      (Juu on eteinen;)'-ja kiitos)

      Poista
  7. Ihania lahjoja olet saanut! Ja toi kamera oli kyllä varmasti upea yllätys niin pääsee nyt sitten ihan kunnolla kuvailemaan! :) Blogistani muuten löytyy sinulle haaste! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti, niin haasteesta kuin myös kommentistasi!!^_^

      Poista
  8. Ihania hankintoja ja väri tietysti mitä parhain!:) Ihana kyllä tuo teidän eteinen, jotenkin väri pääsee noissa kuvissa hyvin esille ja kuvat on kyllä tosi hyvin onnistuneita. Hyväntuulinen postaus, mukava oli lukea ja katsoa hienoja kuvia!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa juu nyt jo eron, vaikken paljoa ole ehtinyt kuvailemaan että väreissä on huima ero!! Värit näyttää suht siltä miltä omin silminkin näyttää eikä joltain ihan muulta!!:D

      Mukava kuulla että oli mieluista luettavaa!!^_^
      Kiitos paljon ihastuttavasta kommentista kaunis!!♥

      Poista
  9. Hih, huomaa hyvin, mikä on lempivärisi / -sävysi! :) Ihana nähdä, että värejä (tai no väriä ;) ) on käytetty sisustuksessakin rohkeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^
      Itse tykkään kun asunto on oikeasti oman näköinen.. liian moni kun tuntuu valitettavan usein tyytymään vaaleisiin seiniin, jotta eivät herätä liian räikeää huomiota viraiden mielestä!! Minusta jokaisen täytyisi uskaltaa tehdä omasta kotikolostaan juuri sen näköinen kuin itse haluaa, on sitten muut mitä mieltä hyvänsä!!:)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)