sunnuntai 13. syyskuuta 2015

olen omena, olen ooomenaa...

Syyskuu kiirii eteenpäin jo hirmuista vauhtia. Viime viikko on ollut omalta osin hirmuisen ressaavaa. Ressi töistä, ressiä mieheni syntymäpäivistä, niiden tarjottavista ja asuntomme kaaottisuuden takia. Vaikka koittaisin kuinka olla stressaamatta niin joka vuosi on sama kirous. Olenkin pohtinut että johtuuko tämä synttäri stressi vain ja ainoastaan siitä kun haluan tehdä aviopuolisolleni parhaan kykyjeni mukaan mahdollisimman hyvät tarjottavat ja haluan että erityisesti hänen päivänään vieraat viihtyvät meillä. En meinaan koskaan ressaa omiani samalla tavalla. No johtuu mistä hyvänsä niin nyt ressi on alkanut hälvenemään kun tarjottavat on tehty, kämppä on jotakuinkin ihmisystävällisessä kunnossa =D

Tarjottavaksi tein tälläisen hyydykekakun jossa alimmassa kerroksessa on valkosuklaa-limemousse ja toisessa kerroksessa on kuningatarmousse. Lisäksi leivoin suklaapiirakkaa ja lohipiirakkaa. Ei pitäisi kenenkään joutua nälkäisenä poistumaan meiltä :D

"Omena omenoiden joukossa"

Päälleni valikoitui tälläinen Heartlessin Graveyard-dress. Olen tämän jo joskus keväällä ostanut Backstreetin alepuolelta, mutta vielä kertaakaan se ei ole päälleni valikoitunut. Siispä mikäs sen parempi tilaisuus ottaa käyttöön uusi mekko kuin oman miehen syntymäpäivät.

Joku ihme hiippari menee taas pitkin meidän pihamaata...

Tykkään tuon mekon simppelistä mallista ja kuinka jujua kuitenkin tuo nuo helmassa kiertävät niittirivit ja nuo lepakkomaiset sifonkihihat.

Makuuhuoneen remontti edistyy tasaisen tappavaa tahtia. Vanhoissa omakotitaloissa on se mielenkiintoinen puoli, että koskaan et tiedä mitä seinien sisästä löydät ja kuinka laajalle remontti loppupeleissä laajenee! Meillä remontin valmistusta on hidastanut työvuorot ja vapaa-ajan vähyys, kiperät sähköviritykset ja äärimmäisen vinot seinät jonne on melko haasteellista ruveta virittelemään uusia koolauksia yms. Mutta hiljaa hyvä tulee, onneksi tuli viime jouluna ostettua tuo levitettävä vuodesohva jossa olemme tämän aikaa nukkuneet. Viikon päästä miehellä olisi ylimääräinen viikon loma jolloin tarkoituksemme olisi saada tuo makuuhuone remontti viimein valmiiksi. Pääsee sitten omaan sänkyyn nukkumaan ja saa ruveta pikkuhiljaa valmistautumaan uuden perheenjäsenen tuloon.


Mukavaa alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! :)